skip to Main Content

De helpende hand voor de kleine ondernemer en voor particulieren Ondernemers Particulieren Adviezen en Begeleiding AKMT kan u begeleiden bij uw administratie of deze uit uw handen nemen. Lees meer Kom in contact

Welkom bij Administratiekantoor M. Thiesen

Herkent u zich hierin? U bent een kleine zelfstandige, misschien omdat u niet (meer) in loondienst wilt werken, misschien omdat u de vrijheid van uw eigen beslissingen wilt hebben, misschien omdat uw ideeën voor uw bedrijf veel beter zijn dan die van uw concurrenten.

Hoe dan ook, u hebt een klein bedrijf en werkt hier met hart en ziel in. Alleen, helaas komt er bij het runnen van een eigen bedrijf meer kijken dan alleen de kennis die u voor uw vakgebied nodig hebt. Vooral alle regels van de belastingdienst zijn vaak van die vervelende zaken die lastig zijn, maar waar u toch rekening mee moet houden.

Beter is om zelf uw boekhouding te doen. Op die manier houdt u de kosten in de hand en hebt u altijd inzicht in de geldstromen van uw bedrijf. Maar hoe moet dat dan als u geen verstand van boehouden hebt?

Hier komt mijn bedrijf om de hoek kijken.  Want als er iemand zou zijn die u stap voor stap zou helpen om de boekhouding op te zetten en te voeren, dan zou u het vanzelf leren.

En  dat is nu precies wat ik doe.

KENMERKEN VAN AKMT

Wilt u graag weten wat AKMT voor u kan doen? De kenmerken van AKMT hebben we voor u beknopt samengevat.

Persoonlijk

Persoonlijk contact maakt elke samenwerking beter.

Helpende hand

AKMT helpt ondernemers met hun boekhouding en salarisadministratie.

Betrokkenheid

Administratie is onze passie en dat laten wij graag merken!

Grip op kosten

Wilt u zelf uw boekhouding bijhouden of uitbesteden? U bepaalt hoeveel AKMT voor u doet.

Veelzijdig

Administratie, salarisadministratie en hulp bij de belastingdienst. AKMT helpt u bij alle aspecten van uw administratie.

15 jaar ervaring

Met onze kennis en ervaring hoeft u het wiel geen tweede keer uit te vinden.

Back To Top